TERMES I CONDICIONS DE VENDA

1.- Normativa aplicable i condicions legals

El present contracte electrònic se celebra sota la normativa Espanyola i en concret sota el règim legal imposat per la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE) i la Llei General 03/2014 per a la Defensa de els Consumidors i Usuaris (LGDCU).

El contracte electrònic no serà arxivat per un tercer i l’idioma per a la conclusió és el català. Aquestes condicions generals poden ser guardades i reproduïdes en qualsevol moment per l’usuari que faci una compra mitjançant les opcions del navegador d’internet, i han de ser acceptades abans de procedir al pagament de la comanda.

2.- Procés de compra

1r.- Seleccionar els productes que vulguis adquirir dentre els oferts per aquesta web, propietat de Saïm Edicions. A la descripció del producte tindràs tota la informació necessària.

2º.- Un cop seleccionat el/els productes que vulguis comprar, hauràs de prémer el botó “Agregar al Carret”, quedant incorporat el producte al teu carret de la compra. Si vols, podrà continuar afegint més productes a la cistella, o procedir directament al pagament.

3r.- Conclosa la selecció de productes, apareixerà un resum identificant el/s articles seleccionats. Finalment, per continuar amb la teva comanda, hauràs de prémer el botó “Finalitzar comanda”.

4t.- En finalitzar la teva compra, hauràs d’indicar les teves dades de facturació i enviament.

5è.- Un cop confirmat, hauràs de triar el mètode de pagament de la comanda:

Targeta de crèdit/dèbit

Paypal

6è.- Un cop finalitzat el procés de comanda, s’enviarà un email automàtic amb les dades de la comanda. En cas d’error caldrà enviar un correu abans de 48h a l’adreça saimedicions@gmail.com perquè sigui solucionat.

3.- Condicions d’enviament

Les comandes rebudes serán lliurades entre 2 i 6 dies laborables a comptar des de l’endemà a la realització de la comanda, mitjançant una agència de transport. Si les comandes es realitzen divendres o festius seran enviades el primer dia laborable següent.

Heu de romandre atent a l’arribada del missatger. Si en intentar el lliurament no hi hagués ningú a l’adreça facilitada, el missatger deixarà nota d’arribada.

Si finalment la comanda fos retornada per l’agència de missatgeria a causa de la impossibilitat de contactar amb el client, seria el client el responsable de costejar el nou enviament.

No és possible especificar l’hora exacta del lliurament.

L’empresa de missatgeria no trucarà abans del primer intent de lliurament.

Si hi ha qualsevol error en la vostra comanda rebuda, poseu-vos en contacte amb nosaltres per solucionar-ho.

Les despeses d’enviament són gratuites per Península i Balears. Per a la resta de destinacions podeu consultar les tarifes via correu electrònic a saïmedicions@gmail.com

En cas que la impossibilitat del lliurament sigui ocasionada per haver-se consignat una adreça errònia, el cost de la reexpedició de la comanda anirà a càrrec del CLIENT.

Saïm Edicions no es responsabilitza dels retards en els lliuraments dels productes comprats per causes atribuïbles als transportistes, vagues i altres circumstàncies excepcionals i fora de l’abast de Saïm Edicions.

4.- Política de preus

Els preus estan expressats en Euros, i són vàlids excepte error tipogràfic. En cas que es produeixi un error manifest en la fixació del preu que aparegui a la fitxa de producte, prevaldrà el preu establert per a aquest producte comunicat via e-mail una vegada detectat l’error.

5.- Devolucions

Es poden donar 2 escenaris pels quals la devolució sigui necessària:

5.1- Defectuós/ Erroni / Danyat durant el transport

Per procedir amb una devolució, cal seguir els passos següents:

A.- Informar a les 24 hores següents de la recepció del producte i no més tard de 14 dies hàbils al lliurament, i indicar que el producte vol ser tornat a l’adreça de correu: saimedicions@gmail.com

B.- El venedor enviarà un correu electrònic amb l’adreça on s’ha d’enviar el producte.

C.- El cost de l’enviament anirà a compte del client fins a la verificació del producte.

D.- Informar el venedor del sistema utilitzat per fer ladevolució i de la data i hora de la devolució.

5.1.1.En cas que el producte sigui defectuós/erroni en realitzar la devolució tingues en compte que:

A.- El producte ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar i haurà de conservar el seu embalatge i etiquetatge original i l’enviament s’ha de fer usant la mateixa caixa en què ha estat rebut per protegir el producte.

B.- Per al supòsit que no es pugui fer amb la caixa amb què es va lliurar, el CLIENT haurà de procurar embolcall protector perquè el producte arribi a l’empresa amb les màximes garanties possibles.

C.- S’ha d’incloure una còpia de l’albarà de lliurament dins de la caixa, on a més

marquin els productes tornats i el motiu de la devolució.

5.1.2. En cas d’un producte danyat durant transport:

En cas que hi hagi alguna anomalia visible al paquet s’ha de realitzar una reclamació ,immediata abans d’obrir el precinte i l’embalatge, a l’empresa de missatgeria que el lliura.

Quan el producte s’hagi fet malbé durant el transport és imprescindible que ens ho comuniquis abans de 14 dies des que rebis la mercaderia i que anotis la incidència a l’albarà de lliurament del transportista.

5.1.3 En tots dos casos (5.1 i 5.2), una vegada rebuda la mercaderia pel venedor, es revisarà en un termini màxim de 72h. En cas que els productes no arribin en perfectes condicions el venedor es reserva el dret a abonar una quantitat inferior a la devolució, circumstància que et serà notificada.

Si s’accepta la devolució, el venedor procedirà a la devolució de l’import pagat a la venda així com les despeses d’enviament ocorregudes per la devolució en un termini màxim de 30 dies laborables i al mateix mètode de pagament utilitzat a la compra inicial.

5.2 – Desistiment

L’exercici del dret de desistiment es pot fer segons els terminis següents:

5.2.1– Si la mercaderia no ha estat enviada encara

Cal enviar un correu a l’adreça de correu electrònic: saimedicions@gmail.com abans de 5 dies laborables (si és més tard, aplica el punt B d’aquest apartat).

Un cop rebut el correu, en el termini màxim de 48h es procedirà a la devolució a través del mateix mitjà de pagament utilitzat a la compra.

5.2.2.– Si la mercaderia ja ha estat enviada

El termini per al desistiment és de 14 dies des de la recepció de la mercaderia.

Apliquen els mateixos sistemes descrits a l’apartat 5.1 d’aquest contracte.

Les despeses de devolució i tramesa derivades de l’exercici del dret de desistiment seran a compte del comprador.

6.- Exempció de responsabilitat

Els productes mostrats a la botiga són una representació digital del producte final. El producte final podrà presentar lleugeres diferències.

Hem fet tot el possible per mostrar amb la màxima precisió possible els colors i imatges dels nostres productes que apareixen a la botiga. No podem garantir que la resolució de la pantalla del monitor reflecteixi fidelment els colors que s’han pretès en la creació de les representacions.

7.- Accions legals, legislació aplicable i jurisdicció

Les presents Condicions d’Ús del lloc web es regeixen a tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. L’idioma de redacció i d’interpretació d’aquest avís legal és el català. Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb aquest lloc web o de les activitats que s’hi desenvolupin, serà aplicable la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els jutjats i els tribunals de Barcelona.